(Android) Sea of Thieves - Hunter\u0027s Cookbook otključavanje (neograničeni tokeni)
Mar 16, 2022 17:49:18 GMT -5
Post by etsennaapsathun on Mar 16, 2022 17:49:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sea of Thieves - Hunter\u0027s Cookbook ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sea of Thieves - Hunter\u0027s Cookbook IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ otključavanje (neograničeni tokeni) ▞▞▞
▞▞▞ Sea of Thieves - Hunter\u0027s Cookbook 2022 version ▞▞▞
Ova je aplikacija vrlo korisna ako igrate sea of thieves. Ako igrate sea of thieves onda je ova aplikacija savršena za vas.
Koristim samsung a52 i izbornik je malo prisluškivan (gumbi se preklapaju) osim što je to vraški korisno
Lijepa aplikacija, jedan prijedlog bi bio neka vrsta filtarskog sustava za filtriranje ribe po vrstama mamaca kako biste znali koju ribu možete uloviti ako imate određenu vrstu mamaca.
Zaista korisna aplikacija za ribolov preporučujem. 👍 Ispravljena greška u kojoj nisu sve ribe bile na ekranu
To mi je stvarno pomoglo da lociram koji otoci imaju koju varijantu Islehoppersa. Fotografije riba su lijepe, a vodič za cijene također je zgodan.
AŽURIRANJE: ožujak 2021. Hvala vam na odgovoru! Kao što je spomenuto, skaliranje je fiksno i sada izgleda puno ljepše u aplikaciji. Ažurirano na 4/5. Nadam se da ćete uspjeti shvatiti vrijeme čekanja zaslona jer je inače ovo stvarno lijepa zgodna aplikacija! ORIGINAL: 3/5 Aplikacija je ok, ali dva zahtjeva. 1) na s20 fe, slike se ne mijenjaju pa riba o. Desno su malo odsječene. 2) neka se zaslon ne gasi dok je mjerač vremena aktivan.
Ovo je jedna od najzanimljivijih aplikacija koje sam vidio dugo vremena 😅
Vrlo korisno za svaku posadu!! Hvala puno
Sea of Thieves - Hunter's Cookbook Bücher & Nachschlagewerke ispm
Napravite i najbolju aplikaciju za lokaciju karte
<a href=""></a>
Sea of Thieves - Hunter's Cookbook Kitab və Arayış gnz
Savršena aplikacija, korisničko sučelje izgleda malo zastarjelo i moglo bi se ažurirati, ali to je samo moje mišljenje.
Gg
Sea of Thieves - Hunter's Cookbook ספרים ועיון lfzk
Izvrsna prateća aplikacija
Sea of Thieves - Hunter's Cookbook წიგნები და ცნობარი bapu
Sjajna i korisna aplikacija. Jedini problem koji imam je taj što je dio teksta izrezan (osobito u atlasu lokacija i mesu).
Sjajna aplikacija koja je očito djelo obožavatelja Sea of Thieves koji je uložio iu igru i zajednicu, a ne nekoga tko pokušava brzo zaraditi. Radi ono što piše na konzervi, i ništa suvišno osim toga.
Ja zapravo ne kuham i ne lovim u SoT-u, ali ovo je bilo od velike pomoći kada sam to trebao.
Sjajna aplikacija. Sviđaju mi se dodatne informacije o tome gdje loviti ribu i što. Imam samo jedan problem: volio bih da mogu promijeniti obavijest u nešto osim moje standardne obavijesti.
Sea of Thieves - Hunter's Cookbook पुस्तकें और संदर्भ acy
Jednostavna aplikacija, izravno u stvar. Slično onome što je rekao drugi recenzent, mislim da je korisničko sučelje malo zastarjelo. Riblja karta također se ne prikazuje ispravno na mom telefonu (desni stupac je samo djelomično vidljiv u portretnoj orijentaciji. Sličan problem u pejzažnom). Radujemo se ažuriranju korisničkog sučelja.
Odličan alat kad se sjetim da ga upotrijebim lol
nevjerojatno. jedino što mi nedostaje u drugoj aplikaciji za tajmer za kuhanje je vrijeme dok meso ne izgori nakon što je meso spremno. Manje je stresno vratiti se onda ako nešto radiš
Ova aplikacija je savršena. Prilično ću pomoći Hunter's Callu da se samlje. Bravo i hvala. IGN: VonWillbert
ima sve alate da bude uspješan lovac
Sve informacije koje su mi potrebne na prvi pogled