Post by etsennaapsathun on Mar 16, 2022 18:18:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lop Bakery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lop Bakery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ otključaj (više primogema) ▞▞▞
▞▞▞ Lop Bakery 2022 version ▞▞▞
Ova igra je zabavna, ali zašto nema ažuriranja? 🙁
Volim igru. Zabavno je, slatko je, lako je uspjeti. Nažalost, dvije stvari koje ne volim su prisilni tutorial. Najradije ne bih potrošio svoje bombone, hvala. Drugo, nakon što sam dobio nadograđenu pekaru i svoj četvrti pribor za pečenje, cijela se igra resetirala. Izgubio sam sav svoj napredak. Vrlo uznemirujuće
Igra je slatka i zabavna, ali morate saditi i skupljati mrkvu jednu po jednu postaje sve dosadnija što je vrt veći. Je li moguće samo vući sjeme po tlu? A specifični sastojci (čokolada, soda, med itd.) rijetko se pojavljuju tako često.
Mogao bih ovoj igri dati 5/5, ali njihov problem je samo jedan. Potrošili ste previše novca na ovu igru kao što je Kad god posadite, morate kupiti sjeme. A za slatkiše imate 2 sata da prikupite jedan od njih. Molimo ažurirajte ovu igru, hvala
Slatka sam ali nisam dobra, oprosti 😞
tjeraju te da potrošiš većinu bombona i ostane ti 6. i dobiješ jedan slatkiš za 2 sata
samo grozno jer kontrole ne rade kako treba i ne možete preskočiti prokleti vodič koji vas tjera da plaćate stvari koje ne želite. Neću to preporučiti.
Slatko, i dosadno.
Malo je komplicirano.. Tbh, ali pogledaj sa vedrije strane! Prilično je slatko! Napravite više slatkih estetskih aplikacija! Tysm!
To je lijepa i slatka igra, samo želim da je poljoprivreda malo bolja nego da morate saditi svaku vrstu mrkve umjesto da povlačite željenu količinu.
Igra ta shoto. Aro boro hole vlo hoto.update diban molim.
Igra je na početku bila ok. Mogao sam zaraditi milijun kovanica već kad se ponovno pokrenuo. Bio sam iznerviran, ali sam ipak odlučio ponovno ga igrati. Kad je moja kći igrala, igra se ponovno pokrenula. Molimo popravite ovaj nered ili ću ovu igru u potpunosti izbrisati.
Super slatka igra, ali je mrtva jer su je devsi zaboravili
Slatke igre, ali tutorial je iznimno neugodan i nema načina da ga preskočite.
Lop Bakery Grand public ucl
Ovdje se doslovno ništa ne može raditi osim posaditi mrkvu..napraviti hranu i čekati danima da se skupe $$$. Govori vam 3 znaka s kojima morate razgovarati, ali dodirnete ih ili oblačić iznad glave ne čini NIŠTA! NE RADI!!! Gotovo.. ne gubite vrijeme na jadne igrice koje ne rade i koje su zamorne nigdje!!! Ovo bi moglo biti super simpatično, ali se svakodnevno ponavlja i likovi ne rade za razgovor 🙁
Kada ćeš ga ažurirati??? 'Uskoro' je zauvijek... Umoran sam od čekanja... Loše si... Smeće!!
Uzgoj mrkve: udvostručenje prinosa oduzima previše vremena za odabir za svaku krpu. Mislim da bi ova igra bila dobra i za djecu (ako su starija od 7 godina)
sviđa mi se, ali nadam se da će sadnja mrkve biti lakša kao što je prevlačenje sjemena po tlu, a da ne zalijepite toliko vremena na sjeme i zemlju. također zalijevanje.moram tapkati sjeme svaki put kad ga želim posaditi na četvrtasto tlo😌
Neće se preuzeti
To je lijepa i laka igra. Samo bih volio da možemo saditi i zalijevati biljke, a da ne moramo kliknuti na svaku od njih i jednostavno moći vući sjemenke ili kantu za zalijevanje po parcelama.
<a href=""></a>
Samo ocjena 3 jer bih volio da imaju opciju kupiti bombone umjesto da čekaju 3 sata na 4 komada.
Lop Bakery Kasual ubf
Jako je sladak i radi super glatko, ali jedina stvar je da nema puno sadržaja koji bi vas dugo držao u njemu.
Pa se učitava kada sam ga instalirao, ali u redu je, popravio sam naš WiFi, tako sam bogat ohh🤗
ŠTO SADA (( TREBA NAPRETAK, VEĆ DOSIGNU GRANICU
Vrlo slatka i zarazna igra, ali treba više sadržaja. Većinu sadržaja uspio sam završiti na brz način po svom ukusu. Moglo bi se napraviti nekoliko poboljšanja: -Gumb Žetva svih usjeva -Gumb Udvostručiti sve usjeve -Gumb Kupi sve za sastojke -Više stvari koje treba učiniti, petlja pristanka uzgoja, prodaje i kupnje postaje dosadna. Možda dodati nekoliko malih mini igrica ili nešto slično
Postoji bubica ili tako nešto jer se tijekom vrtlanja jako trese i ne možete tako lako saditi ili zalijevati, žetvu lako.
Općenito je simpatičan i simpatičan, a nije ni dosadan jer možete raditi sve što želite dok berete ili pečete. Što se tiče bombona koje želim, također možete odabrati da gledate oglase za slatkiše, jer je 1 bombon premalo za 2 sata, PLZ DODAJTE OVU OPCIJU
Zašto se igra automatski ponovno pokreće? To je neugodno
Ova igra je vrlo zabavna, ali trebam sljedeći nivo i želim kupiti sve sastojke bez čekanja i želim napraviti 2 ili 3 torte u jednom trenutku, a ne jednu po jednu
AŽURIRANJE: Igra se nastavlja resetirati bez razloga. deinstaliram. igra više ne vrijedi. predugačak vodič i nema načina za spremanje napretka s facebookom. poslao bi e-mail, ali trebate osobne podatke (telefonski broj) što mi je JAKO NEUGODNO davati. Ono što sam uglavnom mrzio bilo je prisiljavanje da koristim svu svoju premium valutu u tutorialu. radije bih da mi je bilo dopušteno spremati kako bih ih mogao koristiti kada je najpotrebnije. ima boljih igrica vani. ne gubi vrijeme s ovim.
Brišem ovaj račun Učinio sam sve u 3 dana Nema ažuriranja ne znam ništa ova igra je sranje i dosadna
Realizing igra nije ažurirana 2 godine. Sve što je trebalo završiti za tjedan dana.
"dostupno u sljedećoj fazi" u kojoj fazi? Da nakon što nadogradiš s 200k dok prodajom dobiješ samo 50?
Ažurirajte igru molim. Poslije ću ti dati 5 zvjezdica. Postaje dosadno i dosadno kada ga igrate tjednima i mjesecima. Nema više što raditi.
Uživao sam u igri koja je spora, tako da ne radite 100 stvari odjednom. Jedini problem koji imam je sadnja. Imam oko 30 parcela za sadnju i moram dodirnuti svaku da bih dodao biljku, želim da postoji bolji način za to. Nadam se da će kasnije dodati nešto slično jer postaje neugodno
Doslovno mi ne dopušta da ga preuzmem, resetirao sam telefon i zatvorio aplikaciju i još uvijek ne radi
Zašto dobivate manje novca kada prodajete mrkvu? Lako ćete na kraju uzgojiti više mrkve nego što možete kuhati, tako da bi njihova prodaja za zaradu bila sjajna, prodaja za gubitak nije. Stvarno želim svidjeti ovu aplikaciju. Molimo dodajte još igranja i prodaje mrkve za profit.
Lop Bakery Įprastos temos xxvr
Simpatična jednostavna igra kojoj nedostaju neke značajke kvalitete života. Sve morate raditi pojedinačno. Sadnja sjemena? Moram to učiniti 1 po 1. Voda? 1 po 1. Dvostruki obrez? 1 po 1. Kupujete s tržišta? 1 po 1.
Ova igra je jedina igra koja mi se nikad neće dosaditi! Totalno volim ovu igru Najbolju!
nevjerojatno
Ovo izgleda simpatično i zabavno za igranje, ali za manje od jednog dana, nakon toga, ova igra je pomalo dosadna, sve što možete učiniti samo uzgajati farmu i otvoriti trgovinu i dobiti novac i ukrasiti ograničene stvari i gotovo
Lop Bakery ง่ายๆ bst
sviđa mi se, ali nadam se da nema ograničenja za hranu koju treba poslužiti jer se višak na isporuci gubi. Predlažem da dodate značajku u kojoj možemo nadograditi pribor kako bismo ubrzali trajanje kuhanja. Također se nadam da postoji više opcija namještaja gdje možemo odabrati gdje ćemo staviti stvari, a ne da igra odlučuje umjesto nas.
Nawala bigla yung costumers ko . Bakit ? Di na nila siguro type yung mga foods niyo 🤣🤣🤣 saya sana kaso wala na trill
Molimo nadogradite